Vårt värdeerbjudande

Lean Ventures erbjuder beprövade verktyg och metoder för att utveckla innovationskapaciteten i mogna företag. Genom att göra innovationsarbetet inspirerande, konkret och mätbart, bidrar vi till att skapa långsiktig tillväxt för våra kunder.

Intraprenörskap

Vi erbjuder verktyg och metoder för att släppa loss kreativiteten hos era medarbetare och för att utveckla värdefulla intraprenörer.

Innovation Mätetal

Vi applicerar mätetal speciellt framtagna för projekt i tidiga skeden. 'Om du inte kan mäta det, kan du inte heller managera det.' Peter Drucker

Startup Acceleratorer

Vi designar och implementerar privata och företagsdrivna startup accelerator programs.

Öppen Innovation

Vi kan hjälpa ert företag att dra fördel av möjligheterna som öppen innovation erbjuder.

Riskkapital

Vi identifierar och managerar investeringar i startups som matchar er strategi.

Innovation Strategier

Vi designar och implementerar mätbara innovationsstrategier som ger resultat.

Hur vi arbetar

Vi designar och implementerar mätbara innovationsstrategier.

Senaste projekt

Senaste-projekt

Vad vi gör

Med vårt kvalitetssäkrade nätverk av innovationsexperter har vi som målsättning att leverera helhetslösningar, oberoende av utmaning eller behovsprofil.

Vi lägger ned mycket tid på att identifiera och ingå samarbeten med de mest kvalificerade personerna och företagen inom ett komplext och brett innovationsområdet.

Vi accelererar innovationstakten i etablerade företag.

 • Rustam Nabiev -sv

  "Lean Ventures bidrag till Shifo har varit ovärderligt. De har tillfört Shifo kunskap och verktyg om hur man bygger och stärker nya partnerskap och hur man mäter rätt indikatorer. För närvarande, hjälper de oss att vända antaganden till verifierad fakta genom att designa och genomföra experiment och att skapa en datadriven kultur inom Shifo. Väsentligen handlar det om att maximera inlärning och samtidigt minimera tiden och kostnaderna för att uppnå detta. Att arbeta med Lean Ventures är ett verkligt nöje."

  Rustam Nabiev, Director Shifo.org
  Read more
 • Angela Yong -sv

  "Som vår lean startup coach, har Andy inte bara inspirerat oss att nå längre, men han har även introducerat konkreta verktyg och metoder som är nyckeln till att bygga mer flexibla och kundorienterade organisationer."

  Angela Yong, Chef för systemutveckling på SMHI
  Read more
 • Alex Budak -sv

  "Andy ledde en lysande workshop för våra sociala entreprenörer om lean startup. Hans presentation var dynamisk, fylld med en perfekt blandning av teori och praktiska tillämpningar, och han gjorde ett mycket bra jobb med att hålla både energi och uppmärksamhet i top under en hel dag. Jag starkt rekommenderar Andy för allting gällande lean startup!"

  Alex Budak, Country Manager, Sverige Reach for Change
  Read more
se fler rekommendationer

Kunder