Samarbetspartners

Under åren har vi kommit att respektera och utveckla tillit till en handfull företag och personer i branschen. Det är människor som levererar konsekvent kvalitetsarbete, har en lärande inställning, och är roliga att arbeta med.

Var och en av dem är, som designföretaget IDEO brukar säga, "T-shaped people", dvs. med en djup kunskap inom ett specifikt område men med förmågan att samarbeta över olika discipliner.

Idea Hunt – Jaga ideér för produkter som ni älskar. Utbyt ideér, ge feedback och bli belönade.

i2i – skaparna av WIDE, en digital plattform för strukturerad ideation och förvaltning av idéer inom och utanför företaget.

Strategyn – pionjärer inom resultat-driven innovation som har hjälpt dussintals Fortune 100 företag att skapa produkter och tjänster som uppnått resultat som ligger fem gånger över branschgenomsnittet.

Lean Startup Referral Network – ett nätverk av ledande lean startup utövare och rådgivare från hela världen, initierat och organiserat av TriKro.

The Foresight Group – experter på medarbetardriven innovation. The Foresight Group, kanske mer än någon annan, har gjort "intrapreneuring" till verklighet över hela världen.

Thoughtbot  världsledande UX utvecklare som bidrar till att förvandla din idé till rätt produkt.