Omdömen

"Lean Ventures bidrag till Shifo har varit ovärderligt. De har tillfört Shifo kunskap och verktyg om hur man bygger och stärker nya partnerskap och hur man mäter rätt indikatorer. För närvarande, hjälper de oss att vända antaganden till verifierad fakta genom att designa och genomföra experiment och att skapa en datadriven kultur inom Shifo. Väsentligen handlar det om att maximera inlärning och samtidigt minimera tiden och kostnaderna för att uppnå detta. Att arbeta med Lean Ventures är ett verkligt nöje."

Rustam Nabiev, Director Shifo.org


 

"Som vår lean startup coach, har Andy inte bara inspirerat oss att nå längre, men han har även introducerat konkreta verktyg och metoder som är nyckeln till att bygga mer flexibla och kundorienterade organisationer."

Angela Yong, Chef för systemutveckling på SMHI


 

"Andy ledde en lysande workshop för våra sociala entreprenörer om lean startup. Hans presentation var dynamisk, fylld med en perfekt blandning av teori och praktiska tillämpningar, och han gjorde ett mycket bra jobb med att hålla både energi och uppmärksamhet i top under en hel dag. Jag starkt rekommenderar Andy för allting gällande lean startup!"

Alex Budak, Country Manager, Sverige Reach for Change


 

"Vi är superglada över att Andy hjälper oss att utforma vårt acceleratorsprogram och han även är med ombord som vår lean startup coach. Tack vare Andy's erfarenhet från andra program har vi lyckats attrahera ett grymt mentorsnätverk och komma igång på mycket kort tid."

Lars Iversén, VD Frogleap


 

"Andy Cars hjälpte oss att förbättra vår investerarpitch. Ibland är det lätt att få tunnelseende. Då är det perfekt att ha någon extern som har sett hundratals affärsidéer och pitcher genom åren, och vet vad som fungerar. Andy är en mycket skicklig kommunikatör och det var ett stort nöje att samarbeta med honom."

Sorosh Tavakoli, VD och grundare av Videoplaza


 

"Andy har en bra energi, som tillsammans med sin know-how, alltid resulterar i riktigt bra workshops för oss."

Niklas Gustafsson, Program Manager på KTH Executive Education


 

"Tack för en utmärkt presentation. Din energi och förmåga att förmedla ämnet på ett enkelt sätt var av högsta professionella standard. Jag gillade det."

Hannes Kumari, Servicechef på Elion Enterprises Ltd


 

"Jag deltog i ett seminarium om lean startup med Andy. Han gav en skarp sammanfattning av Ries och Blank, kombinerat med sin egen erfarenhet av traditionella modeller såsom business model canvas. Detta resulterade i en mångsidig modell som jag har tittat närmare på, eftersom jag tror de kan stödja de startups som jag själv är involverad i. Det var verkligen en värdefull timme! "

Pontus Löfstrand, Director Business Development, HKF Good Wind


 

"Andy Cars är kunnig och engagerande. Som facilitator han har gett oss värdefulla verktyg och perspektiv. "

Antonio Fonduca, Head of New Business Lab, BillerudKorsnäs


 

"Andy levererade nyligen en mycket medryckande workshop på Impact Hub i Stockholm. Han är inte bara en verklig expert på sitt område, men också en begåvad talare!"

Funda Sezgi, Program Manager, Impact Hub Stockholm


 

"Jag hade nöjet att delta i en lean startup workshop led av Andy. Både innehåll och presentation var lysande. Jag rekommenderar alla som vill utforska lean startup att anlita Andy eller delta i någon av hans workshops."

Johan Drakenberg Renander, Executive Search and Assessment Professional, Russell Reynolds Associates


 

"Att ha Andy som vår Lean Startup Skills Trainer under en två dagars workshop på Stockholm School of Entrepreneurship, har varit en riktig privilegium. Jag blir ständigt imponerad av Andy's passion, engagemang och kommunikationsförmåga och hans djupa kunskap i ämnena startups, affärsutveckling och entreprenörskap. Jag rekommenderar starkt Andy's workshops för alla som vill arbeta med en genuin och öppen person som brinner för det han gör."

Daniel Vakili, Entreprenör


 

"Jag hade nöjet att lyssna på en föreläsning av Andy vid Handelshögskolan i Stockholm. Den innehöll för mig som entreprenör verkligen användbara begrepp som förklarades och presenterades på ett mycket bra sätt."

Lukas von Grebmer, Grundare Akuo


 

"Tack Andy för ett fantastiskt mentorsskap under Startup Weekend. Vi (lunchback.co) slutade som det vinnande laget! Andy var vår coach under Stockholm Startup Weekend den 29 mars 2015. Det var en ögonöppnare för oss att lära oss om lean startup från honom. "

Jimmy Zhao, VD Lunchback


 

"Andy gav en riktigt inspirerande föreläsning om 'lean startup' vid Handelshögskolan i Stockholm som jag lyckligtvis fick chansen att bevittna. Inte nog med att han att bröt ned lean startup konceptet till ett mycket konkret och lättsmält format, han hjälpte mig även som entreprenör att zooma ut och snabbt förstå de viktigaste komponenter utan att ha läst någon av litteraturen. Han är en skicklig talare som levererade budskapet med finess, vilket gjorde föreläsningen interaktiv och roligt. Jag kan rekommendera alla som är intresserade av startups att lyssna på Andy - det är väl investerad tid."

Alexander Hjertström, VD och grundare, Airnium AB


 

"Andy visar en djup förståelse för utmaningarna i startups som befinner sig i en tidig fas. Han gav oss mycket värdefulla råd under de första månaderna av vår verksamhet."

Thor Olof Philogène, VD och grundare, Enemy Unknown


 

"Andy hjälpte mig enormt under de tidiga stadierna av affärsutveckling för FileRide projektet. En genuin och kompetent person med en gedigen affärskunskap som inte kommer att göra dig beskviken!"

Patrik Hedmalm, grundare och CTO, Yelper


 

"Andy Cars var en av våra mentorer på Stockholm Startup Weekend. Han är en bra lyssnare med stort affärsmannaskap och som lätt kan se det större sammanhanget. Han hjälpte oss att forma vår pitch att återspegla visionen och att se bortom helgen. Det var ett nöje att ha honom som vår mentor."

Sreemati Lalgudi Seshasayee, Product Manager DRWP och grundare av Spicebox


 

"Jag deltog nyligen i ett event organiserat av Stockholm Entrepreneurs och där Andy satt i panelen. Jag blev verkligen inspirerad av Andy's kunskap och entusiasm. Han kom med utmärkta insikter och råd, och hela rummet vaknade upp varje gång han tog mikrofonen."

Daniel Hellquist, konsult, Swedbank AB


 

"Andy ledde oss genom en medryckande tvådagars lean startup workshop på Stockholm School of Entrepreneurship. Han täckte in ämnet på ett sätt som var informativt och befriande - och han såg till att vi gick därifrån med värdefull kunskap och praktiska verktyg som vi kan applicera i våra projekt. Jag rekommenderar verkligen att delta i Andy's workshops!"

Tricia Santamaria, Industriteknik studerande


 

"Jag fick chansen att delta i en lean startup workshop led av Andy. Det var en mycket intressant, inspirerande och lärande möjlighet för mig. Andy genomförde denna workshop på ett mycket bra sätt och vägledde oss hur man arbetar med lean startup. Han bokstavligen visade mig varför jag misslyckats i min tidigare startups. Jag har lärt mig mycket av honom och rekommenderar Andy till dem som letar efter lean startup som innovationskatalysator."

Aamir Faried, Software Developer och Application Lead på Hi3G Access


 

"Andy är en skicklig strateg, men kanske ännu viktigare, med sitt driv och fokus är han mycket stark i utförandet. Hans skarpa intellekt utmanar oss att vässa vårt strategiska och taktiska resonemang och att testa våra antaganden."

Rodrigo Cauduro, produkt Intelligence i Berlin Startup ZappChoice GmbH


 

"Om du ska ge en presentation inför en... styrelse, investerare eller offentlig tillställning ... vill du att den ska vara kortfattad och professionell, men ändå kännas naturlig. Andy säkerställer att din egen röst kommer igenom samtidigt som han hjälper dig att lyfta din presentation ett.. eller tre snäpp."

Doug Lansky, reseskildrare, huvudtalare och redaktör på Skift


 

"Andy är extremt professionell och kompetent, alltid förmögen att gräva i en berättelse för att finna dess kärnbudskap, och att bygga ett fantastiskt tal / framträdande kring det. Hans hängivenhet och engagemang, tillsammans med hans intresse inom ett mycket brett spektrum av ämnen, leder till inspirerande och levande samtal. Oavsett varje enskild talares utgångspunkt, fann Andy alltid ett sätt att förbättra kvalitén på deras framträdanden. En bra teammedlem, som trots att han är ganska upptagen, alltid har funnit tid att hjälpa till eller komma med förslag. Hans kompetens, professionalism och integritet är svåra att slå. Att arbeta med honom är en upplevelse vem som helst kan dra nytta av."

Anna Chiara Brunetti, TEDx Stockholm